måndag 21 maj 2012

Att hålla barnen sysselsatte - Ritböcker!


Jag älskar barn, vilket många som känner mig vet. Och därför kan jag inte tänka mig att ha ett bröllop där barnen inte skulle kunna vara medverkande, eller där vissa föräldrar inte kan komma för att någon måste stanna hemma med barnen under bröllopet. Nej, istället vill jag jobba för att få mitt bröllop så barnvänligt som det bara  går, både för barnen och för föräldrarnas skull.

En av dem saker som jag redan tänkt på innan jag hittade tipset på nätet, var att ge varje barn en Pysselbok. Det kan hålla dem sysselsatte under tråkiga tal, och det blir något som är deras eget minne att ta med sig hem från festen. Att få en liten present tycker ju alla är roligt, oavsett ålder, men att locka barnen med den förmånen tror jag spelar roll för en bättre och mer harmonisk fest i slutändan.

Jag tänkte spontant att jag och Erik skulle köpa in färdiga pysselböcker för en billig slant styck, men på mywedding.com/blog hittade jag istället ett tips på hur man gör sina egna målarböcker. Jag tänker att man helt enkelt bara lägger till några sidor med kanske gåtor, rim, knep och knåp och annat som man själv hittar på åt barnen. En sån fin bok som på bilden nedan, och en ask kritor, tror jag kan sysselsätta dem ett bra tag under kvällen :)



1 kommentar: