söndag 30 december 2012

Det här med fotograf...

Är en svår men mycket rolig fråga. Jag älskar kort, och jag vill att mitt och Eriks bröllop ska vara fullt av minnen, men för att få det måste man ju ha någon som dokumenterar dem åt oss.
Jag vet att Erik också vill ha det, och vi har kommit på en grejj som jag hoppas kan fungera bra.

Dels så tänkte vi som jag redan skrivit ha engångskameror på borden, så att alla gäster kan få fota det dem tycker är viktigt att ta med från festen. Det finns även en hel drös med appar till telefonen där gästerna enkelt kan lägga upp sina kort på engång, så har vi dem i en gemensam databas sedan efter bröllopet. Mer om dem tänkte jag skriva sen när jag drar igång med alla appar jag har hittat :D
Vi känner också väldigt många som är bra på att ta kort, så vi tänkte helt enkelt fråga om dem för kanske en mindre summa eller en biobiljett eller liknande ville fota åt oss under festen. risken är att man kanske inte får så många "proffsiga" kort, men kanske mer kort med kärlek? Och ekonomiskt blir det bättre för vi får mer kort för mindre pengar.

Men på själva vigseln vill vi ha en riktig fotograf, någon som kan fota bra och stilfulla kort som vi kan göra förstoringar av sedan. Vem det blir vet vi inte än, men kanske kan man ha flera även där? eller vad säger ni?

Ja det är en röra att bestämma sig. Har ni några tips så säg gärna till :)

1 kommentar:

  1. Vi ska också ha engångskameror på borden :D kommer bli kul att se de bilderna sen.

    SvaraRadera